Junior Songfestival: Eerste halve finale

15 september 2013

Gisteren was het dan eindelijk zover, het moment waar Sarah & Julia de afgelopen maanden naartoe hebben geleefd: de halve finale van het Junior Songfestival. Ze hebben de spannende taak om de show te openen en dat doen ze met een spetterend optreden, waarbij de zaal uit zijn dak gaat.
Niet alleen de zaal is enthousiast, ook de jury is vol lof. Katja zei: “Ik werd heel vrolijk van jullie, zo goed gezongen, goed gedanst. Het spetterde echt.” Brownie voegde hier aan toe: “Ik vond het een heel vet optreden, het lijkt echt alsof jullie al jaren samen optreden.”

Tot hun eigen verbazing krijgen ze bij de puntentelling zowel van de vakjury, de kinderjury als van de kijkers thuis 12 punten, wat ervoor zorgt dat Sarah & Julia met maar liefst 36 punten de glansrijke winnaars zijn en dus verzekerd zijn van een plek in de finale.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 10
previous
Junior Songfestival: Eerste repetitiebeelden

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 36
next
Junior Songfestival: Groepsnummer eerste halve finale

© 2010 - 2022 Sarah & Julia