Kerst actie

6 december 2017

Omdat het bijna kerst is lijkt het ons superleuk om een keer een akoestisch privé concert te geven. Misschien komen we deze kerst wel bij jou thuis langs om te zingen onder de kerstboom of bij jou op school tijdens het kerstdiner!

Hoe doe je mee:
1. Ga naar Instagram (Sarah | Julia), Facebook, Twitter of YouTube en zoek onze mashup-video op en volg de voorwaarden onder de post.
2. Like de post/video, tag je vrienden in de comments en vertel erbij waarom jij samen met hen wilt winnen!
3. Volg onze accounts op Instagram (Sarah | Julia), Facebook, Twitter en YouTube.

Je kunt meedoen tot 17 december 2017.

Actievoorwaarden

  1. De actie loopt van 6 t/m 17 december 2017.
  2. Op 18 december 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt via de accounts van Sarah & Julia op Instagram, Facebook en Twitter.
  3. De winnaar wordt geselecteerd uit alle comments op de post van de mashup-video op de kanalen van Sarah & Julia op Instagram, Facebook en YouTube.
  4. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5. Het akoestische kerstconcert betreft een kort optreden in kleine setting, zonder geluidsversterking, in een huiskamer of schoolklas, met maximaal 35 genodigden.
  6. De datum en locatie worden bepaald in overleg met de winnaar, waarbij de locatie in Nederland moet liggen en het concert in december 2o17 moet plaatsvinden. De actie is niet geldig op 25, 26 en 31 december.
  7. Het vragen van een toegangsprijs voor het bijwonen van het concert is niet toegestaan.
  8. Als de winnaar voorafgaand aan het concert niet blijkt te (kunnen) voldoen aan de voorwaarden, vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
  9. Het verblijf van Sarah & Julia op de concertlocatie is maximaal 1 uur, inclusief meet & greet.
  10. De winnaar geeft toestemming voor het maken van foto’s en video’s tijdens het concert en het publiceren daarvan op de social-mediakanalen van Sarah & Julia.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 10
previous
Behind the scenes: Christmas medley

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 36
next
GirlTalk: Bizarre smaken pindakaas

© 2010 - 2022 Sarah & Julia