WIN EEN akoestisch KERSTCONCERT bij je thuis of in de klas!

 

Heb je nog niet meegedaan aan onze kerstactie? Doe dit dan nog snel vóór 17 december via Instagram (kijk bij @sarahnauta of @julianauta). Want iedereen maakt nu ook nog kans op een gratis weekendverblijf voor 4 personen in Duinrell!
(zie de actievoorwaarden hieronder)

Heb jij ook zo'n zin in Kerst? Gezellig samen zijn met familie, vrienden en lekker eten? Wij wel! En voor ons hoort daar ook altijd mooie muziek bij. Het lijkt ons superleuk om een keer thuis bij een familie of in een klas een akoestisch concert te geven. Heel intiem, met dat warme kerstgevoel! Misschien komen we deze Kerst wel bij jou langs...?

Speciaal voor deze Kerst hebben we een mashup-video gemaakt van een aantal bekende kerstliedjes. Aan de video is een actie verbonden, waarbij jij kans maakt op een gratis akoestisch concert, thuis bij de kerstboom of bij het kerstdiner op school!

 
 

Hoe doe je mee?

 

 1. Ga naar InstagramFacebook of YouTube en zoek onze mashup-video op en volg de voorwaarden onder de post. Als je dit op je computer leest, dan kun je deze directe links gebruiken: Instagram Sarah, Instagram Julia, Facebook, YouTube.
   
 2. Like de post/video, tag je vrienden in de comments en vertel erbij waarom jij samen met hen wilt winnen!
   
 3. Volg onze accounts op Instagram (@sarahnauta en @julianauta), Facebook en YouTube

 

Dit zijn de actievoorwaarden:

 • De actie loopt van 6 t/m 17 december 2017.
 • Op 18 december 2017 wordt de winnaar bekendgemaakt via de accounts van Sarah & Julia op Instagram en Facebook.
 • De winnaar wordt geselecteerd uit alle comments op de post van de mashup-video op de kanalen van Sarah & Julia op Instagram, Facebook en YouTube.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Het akoestische kerstconcert betreft een kort optreden in kleine setting, zonder geluidsversterking, in een huiskamer of schoolklas, met maximaal 35 genodigden.
 • De datum en locatie worden bepaald in overleg met de winnaar, waarbij de locatie in Nederland moet liggen en het concert in december 2o17 moet plaatsvinden, bijvoorbeeld op 21, 22 of 23 december.
 • Het vragen van een toegangsprijs voor het bijwonen van het concert is niet toegestaan.
 • Als de winnaar voorafgaand aan het concert niet blijkt te (kunnen) voldoen aan de voorwaarden, vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar gekozen.
 • Het verblijf van Sarah & Julia op de concertlocatie is maximaal 1 uur, inclusief meet & greet.
 • De winnaar geeft toestemming voor het maken van foto's en video's tijdens het concert en het publiceren daarvan op de social-mediakanalen van Sarah & Julia.
 • Aanvullende voorwaarden weekendverblijf Duinrell: geldig voor een verblijf gedurende een weekend (vr t/m ma) in een 4-persoons Duingalow, type Comfort. Geldig voor een weekend naar keuze in de periode 24 maart t/m 31 oktober 2018 (met uitzondering van Tina Festival op 22 en 23 september 2018). De prijs is op basis van beschikbaarheid, niet geldig tijdens schoolvakanties/feestdagen en is persoonsgebonden.

 

Heb je nog vragen? Mail dan naar mail@sarah-julia.nl

We wensen je alvast hele gezellige feestdagen!!

Liefs,
Sarah & Julia

 

P.S. Heb je onze andere covervideo's ook al gezien? :-)