WIL JIJ MEEDOEN IN DE NIEUWE VIDEOCLIP VAN SARAH & JULIA?

 

Dans jij ook wel eens als er niemand kijkt? Wij zoeken mensen van alle leeftijden en in alle soorten en maten, die weleens (stiekem) een dansje doen. Zou je dit voor ons willen opnemen en insturen? Wie weet is een stukje van jouw filmpje dan te zien in onze nieuwste videoclip!
 

Op 18 maart komt onze nieuwe single Dance Like Nobody’s Watching uit. In de bijbehorende videoclip zijn niet alleen wij zelf te zien, maar ook bekende en onbekende Nederlanders die lekker vrij dansen voor de camera, “alsof er niemand meekijkt”. En jij kunt ook meedoen!

Het hoeft niet goed te zijn, dat is helemaal niet belangrijk, zolang je maar los gaat en grappig of apart danst :-). Je kunt ook je moeder, opa, kleine zusje of ze allemaal tegelijk filmen. Maak nu een filmpje (in de badkamer, keuken, op je werk, of waar je het liefste danst) en stuur het in!

 

 
 

Hoe doe je mee?

 

 1. Klik op bovenstaand filmpje en beluister het refrein van ons nieuwe nummer Dance Like Nobody’s Watching.
   
 2. Film jezelf of vraag iemand anders om jou te filmen. Let op: hou de camera/telefoon in liggende stand, zodat het beeld breed is, net zoals op televisie. Dat betekent dus dat je je telefoon in elk geval NIET rechtop moet houden!
   
 3. Laat je inspireren door de muziek, voel je vrij en dans voor de camera zoals je zelf wilt! (Liefst alleen dansen, dus niet meezingen.)
   
 4. Mail je filmpje vóór 8 maart naar info@sarah-julia.nl. Dit kun je op verschillende manieren doen:
  • Staat het filmpje op je telefoon of tablet, download dan de gratis WeTransfer app, wijs je filmpje aan, vul info@sarah-julia.nl in als ontvanger en uploaden maar!
  • Staat het filmpje op je computer, surf dan naar WeTransfer.com, kies het juiste bestand (namelijk je filmpje), vul info@sarah-julia.nl in als ontvanger en uploaden maar!
  • Upload je filmpje naar je eigen YouTube-kanaal, zet het filmpje op ‘verborgen’ en mail de link naar info@sarah-julia.nl.
  • Verstuur je filmpje in elk geval NIET als bijlage/attachment in je mail!
    
 5. Je bent nu klaar! Uit alle inzendingen kiezen we een aantal filmpjes waarvan een stukje in de videoclip wordt gemonteerd. We laten je per email weten of jouw filmpje verkozen is!


Heb je nog vragen? Mail dan naar info@sarah-julia.nl.

Veel succes met dansen en filmen, wij zijn benieuwd!!

Liefs,
Sarah & Julia

 

P.S. Hier nog wat bekende voorbeelden ter inspiratie :-)