Sarah (22) en Julia (19) zijn al van jongs af aan op professioneel niveau bezig met zingen, dansen en acteren. Zo zaten ze beiden in het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ze onder andere rollen in de musicals Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft in Mij.

In 2016 winnen Sarah & Julia de eerste Nederlandse Radio Disney Music Award – ook wel bekend als een ARDY.

Sinds 2017 zijn de zussen druk bezig met het schrijven van eigen nummers. Eind 2018 brengen ze voor het eerst eigen materiaal uit met de single Hooked On The Hype. Begin 2019 volgt het nummer ‘On My Way’ – titelsong van de bioscoopfilm VALS.

In 2019 touren Sarah & Julia door Nederland met Popronde, het grootste gratis reizende festival van Nederland.

Naast hun zangcarrière zijn zowel Sarah als Julia ook druk bezig met acteren. Zo was Sarah onder andere te zien in Spangas, De Ludwigs, The Lodge, Elvy’s Wereld So Ibiza! en Hunter Street. Julia speelde rollen in onder andere Suspects, De Mannentester, Kerst met de Kuijpers, Verborgen Verhalen, Soof de Musical – waarvoor ze werd genomineerd voor een Musical Award (Aanstormend Talent) – en Morten.

Sarah is momenteel te zien als Versper in de bioscoopfilm De Grote Slijm Film. Julia is momenteel te zien als Anne-Frederique in het nieuwe seizoen van De Ludwigs en in de reclame van Booking.com.

https://sarah-julia.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/09/SarahJulia-foto-Roos-Alberts--e1567889877672-640x827.jpg

© Roos Alberts

© 2010 - 2020 Sarah & Julia