Sarah (21) en Julia (18) zijn al van jongs af aan op professioneel niveau bezig met zingen, dansen en acteren. Zo zaten ze beiden in het Kinderen voor Kinderen-koor en speelden ze onder andere rollen in de musicals Ciske de Rat, The Sound of Music, Mary Poppins, Droomvlucht, Shrek en Hij Gelooft in Mij.

In 2016 winnen Sarah & Julia de eerste Nederlandse Radio Disney Music Award – ook wel bekend als een ARDY.

Sinds 2017 zijn de zussen druk bezig met het schrijven van eigen nummers. Eind 2018 brengen ze voor het eerst eigen materiaal uit met de single Hooked On The Hype. Begin 2019 volgt het nummer ‘On My Way’ – titelsong van de bioscoopfilm VALS.

Momenteel touren Sarah & Julia door Nederland met Popronde, het grootste gratis reizende festival van Nederland.

Naast hun zangcarrière zijn zowel Sarah als Julia ook druk bezig met acteren. Zo was Sarah onder andere te zien in Spangas, De Ludwigs, The Lodge en Elvy’s Wereld So Ibiza!. Julia speelde rollen in onder andere Suspects, De Mannentester, Kerst met de Kuijpers, Verborgen Verhalen, Soof de Musical – waarvoor ze werd genomineerd voor een Musical Award (Aanstormend Talent) – en Morten.

Sarah is momenteel te zien als Jasmyn in de Amerikaanse televisieserie Hunter Street en Julia is te zien als Kim de Bruin in aflevering 3 van de nieuwe SBS6 serie DNA.

https://sarah-julia.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/09/SarahJulia-foto-Roos-Alberts--e1567889877672-640x827.jpg

© Roos Alberts

© 2010 - 2019 Sarah & Julia