Here Come the Girls is nu verkrijgbaar!

3 september 2015

Vandaag brengen de zangeressen Sarah & Julia samen met Tina, bekend van onder andere het meidenweekblad, een single uit. Het nummer heet Here come the girls en is een echt Tina-lied. Het roept alle meiden op om blij te zijn met zichzelf.

Here come the girls
Het nummer Here come the girls is ontstaan na een brainstormsessie met Sarah & Julia, Tina en de Future Presidents (o.a. bekend van hun successen met MainStreet). De tekst van het lied geeft meiden kracht, zelfvertrouwen en energie en op de melodie kunnen ze niets anders dan swingen! Dit gebeurt ook op de Tina-dag XL, waar Sarah & Julia hun nieuwe nummer voor de eerste keer live zullen performen op het grote podium van de Show & Swing.

“Wij vinden het echt heel tof en een grote eer dat wij samen met Tina een nummer hebben mogen maken! Het is een vrolijk en positief nummer geworden. En voor ons is het heel leuk om een keer een echt meidennummer uit te brengen!”, aldus Sarah & Julia.

 

Downloaden
Download/luister Here Come the Girls via iTunes, Spotify, Google Play en Deezer.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 10
previous
Sarah te horen in nieuwe Disney Channel serie

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 36
next
Videoclip Here Come the Girls nu op YouTube

© 2010 - 2022 Sarah & Julia