“Maak kennis met Sarah Nauta, de actrice van The Lodge”

Mis jij ook geen aflevering van de Disney Channel serie The Lodge? Dan wordt je nu vast jaloers, want wij hadden een interview met Sarah Nauta, Lori in de serie, en ze deelde een paar geheimpjes van voor en achter de schermen met ons.
Hallo Sarah! Jouw personage is één van de meest controversiële in de serie. Wat spreekt je het meeste aan in Lori?
Ze is ambitieus en werk heel hard, maar er zijn ook dingen van haar die me minder aanspreken. In de serie maakt ze bijvoorbeeld verkeerde keuzes omdat ze altijd naar haar baas luistert.
Je ziet jezelf dus niet in haar?
In bepaalde opzichten wel, we werken namelijk allebei heel hard maar Lori is brutaal en dat ben ik helemaal niet!
Denk je dat ze gevoelens had voor Noah, of deed ze maar alsof?
Ik denk dat ze echt iets voor Noah voelde. Het begon als een opdracht voor haar baas, maar mettertijd besefte ze dat ze hem echt leuk vond. Ondanks haar gevoelens voor hem heeft ze hem laten lopen, omdat ze Noah en Kaylee niet uit elkaar wilde drijven. Die twee zijn gemaakt voor elkaar!
Wat is je favoriete scène in de serie?
Degene waar is samen met Noah mag zingen. Het is een super romantische scène; het licht is warm en de atmosfeer was geweldig. Daarnaast was het geweldig om het met hem op te nemen, hij is super getalenteerd.
Met welke acteurs van de serie kun je in het echt het best opschieten?
Wat een moeilijke vraag (lacht). Ik denk met Sophie Simnett (Skye). Ik deelde een trailer met haar en dat was geweldig, ze is zo cool. En heeft altijd een goed humeur, al is het 6 uur in de ochtend!
In de serie mag je alles doen; zingen, dansen en acteren. Wat doe je het liefst?
Ik vind het allemaal leuk. De serie heeft de perfecte combinatie, want je kunt het allemaal tegelijk doen! Als ik echt moet kiezen, dan zou ik nu voor acteren gaan maar dat zou morgen zo maar kunnen veranderen!
Als je een personage uit een film of serie zou mogen kiezen, wie zou je dan willen spelen?
Alice in Wonderland, zonder twijfel! Ze is erg nieuwsgierig, maar ook een beetje egoïstisch. Ik zou het geweldig vinden om haar te spelen. Het verhaal spreekt me ook aan, omdat het een magische wereld is.
Wat zijn je plannen?
Ik zou heel graag nog een serie voor Disney Channel willen doen, maar momenteel richt in me vooral op het maken van muziek. Ik zing samen met mijn zus en op 17 maart komt onze nieuwe single uit, het wordt zo cool!

© 2010 - 2022 Sarah & Julia