Sarah & Julia ambassadeurs Televizier-Ster Jeugd

1 september 2019

Sarah & Julia zijn dit jaar de ambassadeurs van de Televizier-Ster Jeugd (voorheen de Gouden Stuiver). De creatieve zussen zingen, dansen en acteren al van jongs af aan en zijn ook in de tv-wereld geen onbekenden. Ze zongen bij Kinderen voor Kinderen en deden mee aan het Junior Songfestival. Als actrices speelden Sarah en Julia afzonderlijk van elkaar in veel tv-series van onder meer Videoland, NPO, Nickelodeon en Disney. 

Door ons werk hebben we al vaak gezien hoe hard er gewerkt wordt achter de schermen van Nederlandse jeugdprogramma’s. We vinden het daarom heel erg tof om de makers straks met deze mooie prijs te eren!

De uitreiking van de Televizier-Ster Jeugd vindt plaats tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op woensdag 9 oktober 2019.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 10
previous
Julia model voor modecollectie

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 36
next
Sarah in film over slijm

© 2010 - 2022 Sarah & Julia