Wil jij meedoen in onze nieuwe videoclip?

19 februari 2016

Dans jij ook wel eens als er niemand kijkt? Wij zoeken mensen van alle leeftijden en in alle soorten en maten, die weleens (stiekem) een dansje doen. Zou je dit voor ons willen opnemen en insturen? Wie weet zijn jouw moves dan te zien in onze nieuwste videoclip!

Op 18 maart komt onze nieuwe single Dance Like Nobody’s Watching uit. In de bijbehorende videoclip zijn niet alleen wij zelf te zien, maar ook bekende en onbekende Nederlanders die lekker vrij dansen voor de camera, “alsof er niemand meekijkt”. En jij kunt ook meedoen!

Het hoeft niet goed te zijn, dat is helemaal niet belangrijk, zolang je maar los gaat en grappig of apart danst :-). Je kunt ook je moeder, opa, kleine zusje of ze allemaal tegelijk filmen. Maak nu een filmpje (in de badkamer, keuken, op je werk, of waar je het liefste danst) en stuur het in!

Voor meer informatie kun je terecht op SARAH-JULIA.NL

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 10
previous
Best Friends Whenever binnenkort op tv

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vhosts/sarah-julia.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/themes/music-club/views/prev_next.php on line 36
next
De Vampierzusjes op tv

© 2010 - 2022 Sarah & Julia